Le-Works Oy

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti Porista koko Satakuntaan

Kotitalouksien ja taloyhtiön kylpyhuoneremontti paikalliselta osaajalta

Suunnitteilla kylpyhuoneremontti Porissa, Raumalla tai muualla Satakunnassa? Toteutamme sauna- ja kylpyhuoneremontit toimivaksi kokonaisuudeksi toiveidesi mukaan, olipa sitten kyseessä täysremontti tai kevyt pintojen uusiminen. Saat meiltä tarvittaessa apua myös suunnittelussa ja materiaalien valinnassa. 

Kylpyhuone on haastavimpia ja myös säännellyimpiä kodin remonttikohteita, joten homma kannattaa antaa sertifioidun ammattilaisen hoidettavaksi. Meillä voit olla varma onnistuneesta ja turvallisesta lopputuloksesta: pinnat eristetään kunnolla, tila käytetään järkevästi hyödyksi ja materiaalit ovat ensiluokkaisia. Laadukkaasti toteutetun remontin jälkeen kylpyhuone palvelee jopa vuosikymmeniä.  

Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan kylppäri kerralla kuntoon!

Laadukas kylpyhuoneremontti nostaa asunnon arvoa

Uudistetulla kylpyhuoneella sujuvampi arki ja parempi jälleenmyyntiarvo. 

Sitä ei käy kieltäminen, että kylpyhuoneremontti on arvokkaimpia huoneistoremontteja. Hyvällä maulla ja ammattitaidolla toteutettu kylpyhuoneremontti maksaa kuitenkin itsensä takaisin käyttöviihtyvyydellään, toiminnallisilla ominaisuuksillaan ja viimeistään asunnon myyntivaiheessa. Kulahtanut kylppäri nimittäin saattaa vaikuttaa ostopäätökseen negatiivisesti, jos potentiaalinen ostaja miettii joutuvansa heti remonttipuuhiin.

Kutsu meidät arviokäynnille, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Ota yhteyttä

Kysy lisää palvelujemme mahdollisuuksista tai pyydä suoraan tarjous!

Katso yhteystiedot »