Le-Works Oy

Vahinko­saneeraus

Vahinko­saneeraus koko satakunnan alueella

Koko palvelu vesivahingon kartoituksesta kuivaukseen, purkuun ja korjaukseen

Vesivahingon sattuessa ota meihin saman tien yhteyttä. Asian kanssa ei kannata jäädä odottelemaan, vaan kuivaustyöhön on päästävä pikimmiten, jotta vahingot saadaan minimoitua. Tärkeää on myös selvittää, miten laaja vahinko on ja mitä korjauksia se vaatii. 

Me LE-Worksilla olemme vahinko­saneerausten erikois­osaajia ja vesieriste­töiden sertifioituja ammattilaisia koko satakunnan alueelle. Tarjoamme kattavat vahinko­saneeraus­työt sisältäen vahinko­kartoituksen kera kosteusmittauksen, kuivauksen sekä purku- ja korjaustyöt, jotta tilat saadaan jälleen turvallisiksi, terveellisiksi ja kauniisti korjatuiksi. 

Monet taloyhtiöt luottavat vahinko­saneeraukset meidän käsiimme, myös sinä voit huolettomasti turvautua palveluihimme kyseisten tarpeiden tiimoilta. Samoin omakotiasukkaat voivat olla meihin yhteydessä. 

Soita vahingon yllättäessä 040 512 0134.

Ei vain vahinkojen jälkeisiä remontteja

Vaan remonttipalveluja myös muutoin vain, kun pinnat eivät enää miellytä omaa silmää tai ne alkavat olla iäkkäitä ja siksi korjauksen tarpeessa.

Meidän remonttimme ulottuvat sisältä ulos aina katolle saakka. Tutustu ja hyödynnä juuri ne palvelut, joille sinulla on tarvetta. 

Vahinkosaneerauksiin liittyvissä asioissa on järkevintä olla meihin yhteydessä nopeasti, jotta pääsemme aloittamaan mahdolliset kuivaustyöt. Mitä ripeämmin ongelmaan päästään käsiksi, sitä pienemmällä urakalla ja kustannuksilla selvitään.

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä

Kysy lisää palvelujemme mahdollisuuksista tai pyydä suoraan tarjous!

Katso yhteystiedot »