Le-Works Oy

Saunaremontti

Saunaremontti Porissa ja lähikunnissa

Toiveidesi mukainen saunaremontti kotitalouksille ja taloyhtiöille 

Kylpyhuoneremontin yhteydessä on kätevä päivittää myös sauna, mutta toisinaan vain toinen niistä kaipaa uudistusta. Jos suunnitteillasi on siis on saunaremontti Porissa, Ulvilassa tai muualla Satakunnassa, toteutamme sen ripeästi mutta taatulla laadulla. 

Viihtyisä sauna kutsuu löylyihin: Materiaalivalinnoilla ja valaistuksella saunaan saadaan luotua toiveidesi mukainen tunnelma. Viihtyvyyden lisäksi saunaremontilla voidaan vaikuttaa myös toimivuuteen, sillä esimerkiksi pikkulapsiperheeseen tai varttuneempien talouteen pystytään rakentamaan kaikkia perheenjäseniä turvallisesti palveleva sauna. 

Toteutamme saunaremontit helposti avaimet käteen -periaatteella. Meiltä saat myös apua suunnitteluun ja materiaalien valintaan. Saunaremontin hinta muodostuu aina remontoitavien tilojen ja remonttisuunnitelman mukaan, joten homma lähtee käyntiin yleensä siitä, kun pääsemme tutustumaan kohteeseen. Eikä huolta, arviokäynti ei velvoita sinua mihinkään! 

Millainen olisi unelmiesi sauna? Kerro meille, niin tehdään suunnitelmista totta. 

Taloyhtiön saunaremontti lisää löylyttelymukavuutta

Taloyhtiön saunaremontti Porissa ja muualla Satakunnassa luottorakentajalta. 

Yhteiset saunatilat ovat kovalla käytöllä, ja niiden täytyy soveltua erilaisille käyttäjille. Jos tilat eivät enää palvele tarkoitustaan, on taloyhtiön saunaremontti ajankohtainen. Myös pesutilat on kannattavaa päivittää saunaremontin kanssa samalla kertaa. Taloyhtiön saunaremontin yhteydessä teemme vaadittavat remontti-ilmoitukset ja hoidamme yhteydenpidon hallitukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Ota yhteyttä

Kysy lisää palvelujemme mahdollisuuksista tai pyydä suoraan tarjous!

Katso yhteystiedot »